De Triple Crown is een van de zwaarste en langste wandelingen op aarde. Voor veel liefhebbers is het voltooien van dit pad het toppunt van alle wandelervaringen die er zijn. De Triple Crown beschrijft een combinatie van de drie langste tracks in de Verenigde Staten. Het gecombineerde parcours strekt zich uit tot bijna 7.700 mijl of 12.391 kilometer. Experts zeggen dat deze lengte bedraagt de een derde van de methode over de hele wereld.

Evalueren van de ongelooflijke hoeveelheid afstand die moet worden gedekt, is het geen verrassing dat net iets minder dan 200 individuen daadwerkelijk de mogelijkheid hebben gehad om de Triple Crown te voltooien. Om u een concept te geven, kan het voltooien van de reis jaren en een groot deel van trekkingsuitrusting inbe slag gaan.

Niettemin, als je deze ultieme uitdaging aangaat, zul je een van de koppels zijn die echt de wildste, meest diverse en meest verbazingwekkende landschappen van het land zullen zien. U vulkanen, besneeuwde toppen, regenwouden, desserts bewonderen. En gewoon als je denkt dat je alles hebt gezien, zal de Triple Crown uiteindelijk verrassend je nog meer. Een paar van de meest ongelooflijke bezienswaardigheden die je tegenkomt tijdens het doen van de expeditie bestaan uit de Rockies, de Appalachen, Cascades en Bishop Pass in de Sierra Nevada, Californië.

Het invullen van de Triple Crown geeft ook aan dat ze erkend worden door de American Long Distance Hiking Association. De drie beroemdste wandelpaden in het land bestaan uit de Appalachian Trail, de Continental Drive Trail en Pacific Crest Trail.

De Appalachian Trail is een goed aangelegde langeafstandsroute die begint in Georgië en zich uitstrekt tot meer dan 2000 mijl. Het verbindt met 14 staten en benadrukt het grote scala aan bossen aan de oostkust. Wanneer je dit pad voltooit, kom je uiteindelijk in Maine terecht. Sommige wandelaars beginnen het pad in het voorjaar en besteden ongeveer zes maanden voor de voltooiing ervan. Veel van de paden hebben geen toestemming nodig. Daarnaast zijn er meer dan 250 schuilplaatsen langs de weg die wandelaars kunnen gebruiken.